<<< kezdőoldal
Melyik csontdaráló gépet válasszuk?
A keletkező nyersanyag mennyiségétől, a csont továbbfelhasználási céljától és az üzemi körülményektől függ, hogy melyik csont darálót ajánljuk, illetve hogy a kiválasztott gépet milyen extra funkciókkal tanácsos felszerelni.
Horganyzott csontdaráló
Azoknak ajánljuk, akik a legolcsóbb megoldást keresik az ATEV költségek kiváltására. Ha nem keletkezik annyi csont, hogy a gépet napi 6-8 órában vagy még többet kelljen használni, ez a típus biztosan jó választásnak bizonyul.
Tovább a horganyzott csont darálóhoz >>>
Rozsdamentes csontdaráló
Komolyabb üzemi terhelés, valamint a csont élelmiszeripari célú továbbfelhasználása esetén az inox darálótípus a legbiztosabb választás. Ezt a gépet nagyobb üzemi tényezőjű motorral szereltük fel, így abszolút alkalmas a folyamatos üzemeltetésre. Különlegessége a két év garancia és a gazdaságos és automatikus üzemeltetést támogató egyéb kiegészítők.
Tovább a rozsdamentes csont darálóhoz >>>
Exkluzív kivitel
Látványvágóhidak remek kiegészítője. Teljes egészében rozsdamentes acélból készül - külső burkolata pedig tükörpolírozott kivitelű. A rozsdamentes csontdaráló minden erősségét egyesíti magában a rendkívül elegáns megjelenéssel. Ezt a típust vevői igényeknek megfelelően tetszőleges - akár a megrendelő által kitalált - kiegészítőkkel szereljük fel.
Tovább az exkluzív csontdarálóhoz >>>
Vissza az oldal tetejére >>>